3. Uksed

Vasta
Sõnum
Autor
Valts
VVK liige
Postitusi: 239
Liitunud: 06 Aprill P, 2008 00:00
Asukoht: Vändra
Kontakt:

3. Uksed

#1 Postitus Postitas Valts »

Ei möödunudki kaua aega kui tuli lähemalt ka Cadillaci uksi uurima hakata, kuna ühel uksel paistis värvi alt midagi väga huvitavat.

Pilt

Liivapritsis käidud ja suurem sodi maha lastud.
Hästi on näha pealmise ukse läbiroostetanud alumine serv. Samasugune oli ka teine uks.

Pilt

Nüüd on juba selgelt näha et auto varasemas elus on "remondiga" põhjalikult tegeletud. Ühe ukse alumine nurk koosnes mingist kipsist ja plastiliinist.

Pilt

Ka pahtlikiht ukseplekil oli kohati kuni sentimeetri paksune, see kiht oli seal niivõrd lahti et võis selle vabalt pahtlilabidaga ära lükata.

Pilt

Seejärel sai uste katteplekid ja sisemised pooled eraldatud et need ka seespoolt puhastatud ja korrektselt remonditud saaksid.

Pilt

Siin on detailidega juba ka teist korda liivapritsis käidud ja sisemine pool remonditud. Uus nurk ja alumine serv.

Pilt

Ka mõlema ukse kattepleki alumine äär tuli vahetada

Pilt

Seejärel said uste sisemised pooled krunditud-värvitud ja paigaldatud ka pigimatt, kuna hiljem oleks seda suhteliselt keeruline läbi aukude ukse sisse toppida.

Pilt

Peale seda jäi üle vaid katteplekid usteraamidele peale tõmmata, servad kinni valtsida ja mõne keevituspunktiga kinnitada et välistada nende omavaheline liikumine. Kattepleki nende servade juures, mis lahtivõtmisel katki murdusid sai kasutatud nö "vale valtsi meetodit" ja need servad viimistletakse lõplikult siis kui uksed on juba reaalselt auto küljes ning kerepaneelide vahed paika sätitud.

Vasta

Mine “Cadillac Eldorado Biarritz (1957) [Valts]”