Vaata vastamata postitusi | Vaata aktiivseid teemasid Tänane kuupäev 17 August Reede, 2018 04:19



Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
 probleem 
Autor Sõnum
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Liitunud: 03 Märts Esmaspäev, 2008 00:00
Postitusi: 82
Asukoht: Tartu/Saaremaa
Tervus. Miskipärast on mul foorumis uute teemade märgistusega probleeme, kui esimest korda tulen foorumile, näitab hulk uusi teemasi aga peale suvalist klikki kuskil foorumis kõik uue postituse märgid(oranzid) kaovad... varemalt pole nii olnud...
Mida teha``?


13 Jaanuar Neljapäev, 2011 10:05
Profiil
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Liitunud: 08 Juuni Pühapäev, 2008 23:00
Postitusi: 32
Postitus 
Mul sama jama ja niikaua, kui mäletan on see nii olnud, kasutan IE-d


13 Jaanuar Neljapäev, 2011 22:09
Profiil
VVK sõber

Liitunud: 14 Oktoober Teisipäev, 2008 23:00
Postitusi: 199
Asukoht: Türi
Postitus 
Olgu peale, teatan siis ka, et mul on sama lugu, aga varem sellist asja ei olnud IE-ga. Ja praegu FF-ga näiteks ka mitte.


14 Jaanuar Reede, 2011 08:28
Profiil
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Vasta teemale   [ 3 postitust ] 

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
phpbb.ee 3.0.9